Bemutatkozás Klaszter akkreditációSaját rendezvényekKlasztereket érintő hírek, rendezvényekElemzések, kiadványok, segédletekNemzetközi projektekKlaszterkereső térkép Aktuális pályázatokKapcsolat
 
Klasztermenedzser KlubClusterCOOP Matchmaking Roadshow

2014. február 27-28-án negyedik állomásához érkezett a MAG Zrt. által szervezett Klasztermenedzserek Klubja rendezvénysorozat. Az esemény ezúttal a Dél-alföldi régió központjába, Szegedre látogatott. A résztvevők között az állandó meghívott akkreditált klaszterek mellett nagy számban jelentek meg a regionális klaszterek is. Így összesen 22 klaszter képviseltette magát.

A találkozó során igazi „műhelymunka” folyt, melyben a fő szerep a megjelent klasztermenedzserekre hárult, ugyanis a szakmai program részeként egy lehetséges klasztereket támogató pályázati konstrukció tervezésében vehettek részt a jelenlévők.

A munka eredményeként létrejött tervezési sablon kiindulópontként szolgálhat a jövőben a menedzsment szerveztek támogatására kiírásra kerülő pályázati felhívások tervezése során.

A rendezvény második napján az ArchEnerg Nemzetközi Megújuló Energetikai és Építőipari Innovációs Klaszter egyik kiemelt tagvállalatához az Effekta Hungary Kft-hez látogattunk el, ahol cég vezetői bemutatták a vállalkozás működését illetve egyedi fejlesztéseiket is.

 

[Helyi] img_20140227_141331.jpg