Bemutatkozás Klaszter akkreditációSaját rendezvényekKlasztereket érintő hírek, rendezvényekElemzések, kiadványok, segédletekNemzetközi projektekKlaszterkereső térkép Aktuális pályázatokKapcsolat
 
CLUSTERS AS DRIVERS OF VALUE CHAIN DEVELOPMENT ACROSS THE DANUBE REGION - CLUSTERO International Cluster Conference2016. szeptember 5. (hétfő) 12:07 -

Figyelmébe ajánljuk, hogy 2016. október 5-6 között Galați-on (Románia) megrendezésre kerül az 5. Nemzetközi Klaszter Konferencia a romániai Klaszter Szövetség (CLUSTERO), az Enterprise Europe Network (EEN partnerek: Magyar Kereskedelem-fejlesztési és Promóciós Kft; S.C IPA S.A – Galați-I kirendeltség) és a Magyar Nemzeti Kereskedőház sepsiszentgyörgyi irodájának társszervezésében.

A fő témakörök a biotechnológia és Duna Stratégia köré csoportosulnak.

A rendezvény célkitűzései: nemzetköziesítés, nemzetközi kapcsolatépítés, projektgenerálás.

A programtervezet elérhető a következő hivatkozásra kattintva: http://www.afaceri.ro/afaceri-ro-galati-conference-2016/ valamint bővebb tájékoztatás olvasható a rendezvényről az European Cluster Collaboration Platform-on: http://www.clustercollaboration.eu/event-calendar/clusters-drivers-value-chain-development-across-danube-region.

Romániából jelezték részvételi szándékukat klaszterek és KKV-k a következő területekről: megújuló energia, fa- és bútoripar, textil- és konfekcióipar, mezőgazdaság- és élelmiszeripar, IT, építkezés. A lista folyamatosan bővül. A rendezvény hivatalos nyelve: angol.

Vissza