Bemutatkozás Klaszter akkreditációSaját rendezvényekKlasztereket érintő hírek, rendezvényekElemzések, kiadványok, segédletekNemzetközi projektekKlaszterkereső térkép Aktuális pályázatokKapcsolat
 
Klasztermenedzsment Infónap- DEBUTING projekt stakeholder találkozó 2. szemeszter2024. január 31. (szerda) 00:00 - 2024. január 25-én megrendezésre került a Klasztermenedzser Infónap és a DEBUTING projekt stakeholder találkozója.
DEBUTING – A női esélyegyenlőség projektje
A Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért felelős Helyettes Államtitkárságon stakeholder találkozó keretében tekintették át az Interreg Europe DEBUTING – női esélyegyenlőség projektjét. A klasztereket és a helyi érdekeltek bevonását ösztönözték a nemek közötti egyenlőséggel kapcsolatos kihívások és megoldások meghatározására.
A speciális kihívásokat egy korábbi, Franciaországban tartott projekttalálkozón azonosították a partnerek. A strasbourgi találkozón sor került egy nemzetközi kérdőív kialakítására a nemek közötti egyenlőséggel kapcsolatos intézkedések hatékonyságának növeléséről, amelynek kiküldése, lehetséges válaszainak elemzése idén tavasszal a spanyolországi Pamplonába szervezett projekttalálkozón esedékes. A reprezentatívabb eredmény érdekében a házigazdák a minél több kitöltésre buzdítják a résztvevőket.
A kérdőív elérhetősége: https://forms.gle/ypemnEb3wQkTgejr9
 
Lehet, hogy egy kép erről: 14 ember, tanuló emberek és szöveg
Vissza