Bemutatkozás Klaszter akkreditációSaját rendezvényekKlasztereket érintő hírek, rendezvényekElemzések, kiadványok, segédletekNemzetközi projektekKlaszterkereső térkép Aktuális pályázatokKapcsolat
 
TCI konferencia, Szófia 2018.03.20-22.2018. január 11. (csütörtök) 16:58 - A TCI szófiai konferenciájára megnyílt a regisztrációs lehetőség.

A TCI soron következő konferenciájára 2018. március 20-22. között kerül sor Szófiában, a Európai Unió bolgár soros elnökségének ideje alatt.     

 

A Szófiában megrendezésre kerülő TCI európai konferencia az aktuális klaszter-témájú kérdések széles körét érinti, így a konferenciára a politikai döntéshozók mellett a klaszterek képviselőit is várják. A 2018-as TCI Európai Konferencia lehetőséget nyújt arra, hogy bővítse az balkáni régió, valamint a szomszédos országok tudását az aktív és sikeres klaszterhálózatokkal, a gazdaságfejlesztéssel és a klaszterek együttműködésének jövőbeni terveivel kapcsolatban.

 

A regisztrációs díjak 445-745 Euro között mozognak a regisztráció időpontjától és TCI tagságtól függően.

 

A konferenciáról bővebb információ és a regisztrációs felület az alábbi linkre kattintva érhető el: http://www.tci-europe2018.com/

 

Vissza